Monday, August 13, 2012

Tin Biskut

Dah bertahun buat, tapi baru nak upload yang dah complete & dah buruk, sendiri pakai. Combination of decoupage & deco-painting.... tak lah cantik sangat, 1st time buat decoupage,, siksa la jugak nak menampal ros tu.




Wednesday, August 8, 2012

Allah, Muhammad

gambar 1st round varnish, terlupa nak ambil gambar bila dah siap... baru pos laju tadi kepada Juhara. harap selamat sampai. 




Saturday, August 4, 2012

Bread Box

Dah siapppp.. harap Ida ok dgn painting...

 front view


 side view

 rear view

Side view


Wednesday, August 1, 2012

Clay Balls

Dah lama tak selitkan GoodSharingWorthReading, so hari ni nak add satu from Islamic thinking... mudah-mudahan ada sesuatu yang positif untu kita... Enjoy readingggg..........